Kontant betaling

I denne artikel:

Kontantbetaling vil oftest blive brugt, hvis du giver dine kunder mulighed for at afhente deres varer på dit fysiske lager/butik. Nedenfor kan du se opsætningen af kontantbetaling i SmartWeb.

1. Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.
  2. Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Du kan angive en unik titel for alle de sproglag på din webshop.
  3. Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan lave en unik beskrivelse for alle sproglag.
  4. Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.
  5. Kundetype: Hvilke kundetyper skal betalingsmetoden være gældende for.
  6. Brugerrettigheder: Angiv hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.
  7. Sproglag: Hvilke sproglag skal betalingsmetoden være gældende på.
  8. Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.
  9. Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.
  10. Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.
  11. Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.