Momsgrupper

I denne artikel:

Flere lande har differentieret moms og momsgrupper gør det muligt for dig at tilpasse momssatsen på dine produkter efter dette. Du kan se nedenfor hvordan du opretter en momsgruppe og tilføjer den til dine produkter.

1. Gå til Indstillinger > Momsgrupper for at se en oversigt over din nuværende momsgrupper, redigere dem samt oprette nye.

2. Klik herefter på Opret:

3. Du skal nu indtaste navnet på momsgruppen samt den valgte momssats for privat og erhverv, ud for de pågældende leveringslande som du måtte have oprettet i shopsystemet:

4. Når dette er gjort, klik Opret endnu engang.

5. Momsgruppen er nu oprettet og kan ses i oversigten.

Tilføj din momsgruppe til et produkt

6. For at tilføje dine momsgrupper til dine produkter skal du gå til Produkter > Alle produkter > Vælge et produkt og klikke Rediger > Find fanebladet Priser.

7. Under Momsgruppe kan du nu vælge en af dine momsgrupper:

8. Når du har valgt den specifikke momsgruppe, skal du blot klikke Gem.

9. Momsgruppen er nu gemt og registreret på det pågældende produkt.