Click & Collect

Introduktion

Det er nemt at oprette en fragtmetode der kan benyttes til "Click & Collect", hvor kunden køber en vare på din webshop og afhenter den i din butik, eller på dit lager mv.

Sådan gør du

Gå ind under Indstillinger > Fragt

Link på knappen "Opret fragtmetode", og udfyld felterne på din fragtform:

1. Titel: Her angiver du titlen, f.eks. "Click & Collect"
    2. Beskrivelse: Sørg for at uddybe, evt. med teksten "Bestil dine varer til afhentning i vores butik"
    3. Leveringsmetode: Sørg for at leveringsmetoden står til "Normal", da denne service ikke tilknyttes med speditør (fragtfirma)
    4. Leveringslande: Husk at sætte flueben ved leveringsland, så fragtmetoden er synlig på shoppen

Opret en intervalgrænse

Klik på det grønne plus-ikon nederst på siden for at oprette en intervalgrænse. Der skal være minimum én intervalgrænse på en fragtmetode for at den kan vises på shoppen:

1. Interval grænse: Angiv en vægt på f.eks. 99999 kg.
    2. Forsendelsesgebyr: Sæt prisen til 0 (nul)

Sørg for at sætte vægt intervallet højt, hvis du ønsker at alle bestillinger uanset vægt, skal kunne benytte Click & Collect. Du kan sætte denne værdi uanset om du benytter vægt på dine produkter eller ej, da du i så fald er helgarderet, hvis du på et senere tidspunkt vil begynde at arbejde med vægt. Husk at klikke på Gem når du har foretaget dine indstillinger.

Bemærk: Du kan læse mere om indstillinger på fragtformerne i denne artikel.

Opsæt "betal i butik"

Du kan nemt opsætte en betalingsmetode til at fungere som "betal i butik". På denne måde kan kunden afgive sin ordre i din Click & Collect shop, og betale med de betalingsmetoder som er tilgængelige i din fysiske butik, når kunden afhenter sin ordre.

• Læs mere om opsætning af "betal i butik" lige her

Send en SMS når ordren er klar til afhentning

Det er muligt at integrere SMS i shoppen, så du kan informere dine kunder om at deres ordre er klar til afhentning. Når SMS-integrationen er aktiveret, vil du kunne sende en SMS med et enkelt klik, direkte fra ordren til det telefonnummer som kunden har oprettet sig med.

• Du kan læse mere om SMS-udsender integrationen lige her

Værd at vide

Husk at du kan oprette en side med mere information omkring Click & Collect, som du f.eks. linker til fra shoppens menu, og evt. fra forsiden med et billedelement. Du kan læse mere om sider her.

Nyttige links

• Læs mere om fragtmetoder her
    • Læs mere om MobilePay Checkout her
    • Findes dine produkter i flere størrelser, farver mv.? Så se vores guide til variantprodukter
    • Har du behov for at kunne live-chatte med dine kunder? I så fald kan du læse mere her