Click & Collect

Introduktion

Det er nemt at oprette en fragtmetode der kan benyttes til "Click & Collect", hvor kunden køber en vare på din webshop og afhenter den i din butik eller på dit lager mv.

Sådan gør du

Gå ind under Indstillinger > Fragt:

Og klik på knappen "Opsætning af forsendelse":

Generelt

Udfyld felterne under fanen "Generelt" og sørg for at feltet "Transportør" står til "Normal", da fragten håndteres manuelt:

1. Navn: Her angiver du titlen, f.eks. "Click & Collect"
    2. Beskrivelse: Sørg for at uddybe, evt. med teksten "Bestil dine varer til afhentning i vores butik". Du kan evt. tilføje den fysiske adresse i dette felt (Hvis I har flere adresser kan der oprettes en fragtmetode for hver adresse)
    3. Transportør: Sørg for at transportøren står til "Normal" da denne service ikke skal tilknyttes en transportør/speditør (fragtfirma)

Priser

Klik på fanebladet "Priser" og tilføj et nyt interval. Sæt intervallet til en høj vægt som ligger ud over en realistisk samlet ordrevægt, og prisen til nul (0):

Dette vil sætte fragten til nul, og vil i modsætning til feltet "Gratis fragt" ikke fremhæve fragten yderligere nu da der er tale om afhentning. Du kan sætte denne værdi uanset om du benytter vægt på dine produkter eller ej, da du i så fald er helgarderet, hvis du på et senere tidspunkt vil begynde at arbejde med vægt.

Tilgængelighed

Klik på fanebladet "Tilgængelighed" og sæt markering i felterne som ønsket. Husk også at sætte markering ved Lokationer da fragtmetoden ellers ikke vil være tilgængelig:

Husk at klikke på Gem når du har foretaget dine ændringer.

Bemærk: Du kan læse mere om indstillinger på fragtformerne i denne artikel.

Opsæt "betal i butik"

Du kan nemt opsætte en betalingsmetode til at fungere som "betal i butik". På denne måde kan kunden afgive sin ordre i din Click & Collect shop, og betale med de betalingsmetoder som er tilgængelige i din fysiske butik, når kunden afhenter sin ordre.

• Læs mere om opsætning af "betal i butik" lige her

Send en SMS når ordren er klar til afhentning

Det er muligt at integrere SMS i shoppen, så du kan informere dine kunder om at deres ordre er klar til afhentning. Når SMS-integrationen er aktiveret, vil du kunne sende en SMS med et enkelt klik, direkte fra ordren til det telefonnummer som kunden har oprettet sig med.

• Du kan læse mere om SMS-udsender integrationen lige her

Værd at vide

Husk at du kan oprette en side med mere information omkring Click & Collect, som du f.eks. linker til fra shoppens menu, og evt. fra forsiden med et billedelement. Du kan læse mere om sider her.

Nyttige links

• Læs mere om fragtmetoder her
    • Læs mere om MobilePay her
    • Findes dine produkter i flere størrelser, farver mv.? Så se vores guide til variantprodukter
    • Har du behov for at kunne live-chatte med dine kunder? I så fald kan du læse mere her