Filhåndtering

I denne artikel:
Introduktion

Under filhåndtering kan du administrere de filer, der er uploadet på din webløsning. Det kan dreje sig om billeder, dokumenter, pdf'er mv.
Filhåndtering er struktureret i en mappestruktur ligesom på en computer. Alle filer, der uploades til filhåndteringen, er offentlige filer, som kunder, søgemaskiner mv. har adgang til. Hvis du ønsker at dele interne filer, som ikke skal være offentlig tilgængelig, skal du bruge mappen Private filer. Filer, som er placeret i denne mappe, kan kun deles offentligt via en Mediearkivside, som kan lukkes af med et brugerlogin.

TIP: Du kan også benytte FTP konti til direkte at up- og download af filer til og fra shoppens filhåndtering. Denne metode er oplagt, hvis du skal arbejde med mange filer. Du kan læse mere om dette her.

Bemærk: Du kan maksimalt uploade filer på op til 100 MB i størrelse via filmanageren. Loftet er 300 MB på filsalgs produkter.

 

Filtilgængelighed

Bemærk: Alle filer i filhåndteringen, på nær filer i mappen Private filer, er offentligt tilgængelige. Du bør derfor være ekstra opmærksom på om filer eller billeder indeholder personoplysninger eller anden følsom information, som ikke må være offentligt tilgængeligt.

Du skal ligeledes være opmærksom på, at filer i mappen Shop > files benyttes af systemet til filsalg, og derfor ikke bør benyttes til andre filer.

 

Nyttige links