Lagerlokationer

I denne artikel:

Det er muligt at oprette forskellige lagerlokationer til dine produkter i SmartWeb-systemet. Dette er særlig brugbart, hvis du har dine produkter liggende på forskellige lagre. Dette gør det muligt for dig at vælge, hvilket lager der skal være standardlager for et bestemt produkt samt indtaste antal af produkter på hvert lager. Du kan herunder se en guide og forklaring af funktionen lagerlokationer.

Når du har oprettet en ny lagerlokation skal du tilføje den til de relevante produkter. Varerne vil som udgangspunkt befinde sig på standardlageret eller det lager som har sortering 0. Hvis du har oprettet et lager skal du tilføje de relevante produkter hertil. Dette gøres i Produktkatalog > Rediger produkt > Lager.