Import

I denne artikel:

Med denne funktion kan du importere (gemme) informationer fra en eksportfil (CSV eller XML) til din webshop.

Hvis du ønsker at slette indhold i tekst felter (alle der er sprog / sites afhængige), kan det gøres ved at indtaste "DELETED" som værdi i importen for feltet. Det hjælper ikke blot at tømme feltet helt (sikkerhedsforanstaltning). Dette gælder for alle import / eksport formater.
Værd at vide: SmartWeb tager en sikkerhedskopi af din webløsning hver nat.

Hvis du tidligere har eksporteret en fil fra SmartWeb, vil nedenstående formater være mulige at importere tilbage igen. Klik for at læse mere om formatet.

Når du har eksporteret en fil, kan du rette i den, tilføje data og slette data. Det er muligt at tømme tekstfelterne helt ved at skrive DELETED som det eneste i feltet. Dermed slettes teksten i feltet helt.

Find den fil du ønsker at importere (CSV eller XML) og klik på "Importer". Det er muligt både at tilføje og slette emner via importen, så det er en god ide at have en backup af en eksportfil, så du altid kan gå tilbage.

CSV filer skal være i ISO-8859-1 tegnsæt, også kendt som Windows semikolonsepareret (Wikipedia).
Bemærk: Import i standard .csv format kan ændre tekster med æ, ø og å, hvis tegnsættet ikke er ISO-8859-1.
XML filer skal være i UTF-8 tegnsæt (Unicode).