Sociale Medier

I denne artikel:

SmartWeb har gjort det nemt for dig at bruge de sociale medier på din webløsning. Opsætningen klares med få klik, så besværlig programmering er sprunget over. Samtidig åbner modulet op for Smarty-koder, som kan benyttes i Design Manageren.

Du behøver ikke at have din egen personlige profil på et socialt medie for at benytte integrationen. Så det er bare med at komme igang og udnytte det enorme potentiale, de sociale medier besidder.