Ret design

I denne artikel:

Under Ret design har du mulighed for at ændre:

1. Opsætning
  2. Struktur
  3. Indsæt javascript
  4. Sprog

Opsætning

Temaer:

Under temaer for aktive designs vælger du hvilket farvetema du ønsker at ændre for designet. For inaktive designs vælger du det inaktive design som du ønsker at ændre. Efterfølgende skal du gå videre til farver.

Farver:

Under punktet Farver har du mulighed for at ændre farver de væsentligste steder. Farver er inddelt i grupper - så du kan ændre farver for:

• Template farver
  • Tekstfarver
  • Knap farver
  • Diverse farver
  • Badges

Når du har valgt et sted du vil ændre farven skal du:

1. Klik her.
  2. Vælge hvilken specifik farve du ønsker.
  3. Når du har valgt de ønskede farveændringer skal du trykke Gem.

Grafik og skrifttyper

Under punktet Grafik & Skrifttyper kan du indsætte dit logo, andre grafiske elementer og vælge fonte til dit design. Du har følgende muligheder:

1. Logo: Hvis du har dit logo som en grafik-fil, kan du uploade det her. Du kan vælge at uploade et andet logo til e-mails, pdf. mv. (ellers vælger du det samme logo begge steder). Hvis du ikke har en grafik fil som logo, skal du i "Logo type" vælge tekst. Du får herefter mulighed for at vælge farven til dit logo. Teksten i dit logo er det samme som det navn, du har givet til din webløsning (under feltet "Titel" i weboplysninger).
  2. Skrifttyper: Vi anbefaler, at du vælger en læsevenlig skrifttype som "Skrifttype generel", mens du kan vælge en mere spændende skrifttype til dine overskrifter.
    Vi har udvalgt en række fonte, som er anvendelige på web - hvis du ønsker en specialfont, som ikke findes i listen skal denne ændring foretages i rediger filer
    Man kan ikke vælge størrelser på fonte, da disse styres i forhold til den enhed, de vises på. Det er dog muligt at angive specifikke størrelser via rediger filer.
  3. Diverse grafik: Her kan du ændre grafik for:
  • Favicon
  • Sidens baggrund
  • Vandmærke (herunder placering og størrelse)

TIP:
Vandmærke er et billede, der placeres oveni et eksisterende billede, for at angive ejerskabet af billedet. For at vandmærket tager sig bedst ud, bør det være et billede af typen PNG med gennemsigtig baggrund.
Bemærk:
hvis du ændrer i indstillinger for vandmærke, skal thumbnails slettes via Kontrolpanel > Shop indstillinger > Nulstil.

Indstillinger

Under Indstillinger kan du ændre visnings-indstillinger for designet:

• Navigationslinje (bread crumb)
  • Søgefelt (i toppen)
  • Lille indkøbskurv (i toppen)
  • Menupunktet "Din konto"
  • Printvenligt ikon og sitemap
  • Informationer i bunden

Struktur

Under fanebladet "Struktur" kan du indsætte forskellige bokse - eksempelvis en boks med nyhedstilmelding eller en menu med produktkategorier.
Bemærk: Struktur boksene vises ikke ved mobil-visning af shoppen, da designet går over i mobil venlig udgave hvor menu stukturen er tilpasset mindre skærm størrelser.

Du kan trække elementer fra det "skjulte område" i venstre-siden ind i enten venstre- eller højrekolonnen. Hvis du fortryder kan du trække en boks tilbage til det "skjulte område".

Nedenfor ses boksene Produkt kategorier og Nyhedstilmelding:

Farver og udseende på boksene afhænger af din designopsætning.

Visningsindstillinger

For hver boks du trækker ind i venstre- eller højrekolonnen, kan du ændre visningsindstillingerne. På den måde kan du indstille, hvilke sider boksene skal vises på. Klik på den lille blyant på boksen for at ændre visningsindstillinger.

Top produktliste

Top produktliste er en af de bokse, der har nogle ekstra indstillinger. Disse indstillinger findes under tandhjulet. Når der klikkes på tandhjulet, kommer en pop-up frem, hvor der kan vælges mellem, hvor mange produkter, der skal vises i produktlisterne. Der kan også vælges mellem tre forskellige produktlister:

• Nyeste varer: Her figurerer de nyeste oprettede varer
  • Mest købte: Her figurerer de produkter, der er solgt fest af (opdateres automatisk én gang i døgnet)
  • Tilbud: Her figurerer de produkter, der er oprettet tilbud på senest.

Indsæt javascript

Her kan du indsætte Java Script på din webløsning. Det er muligt at indsætte JavaScript følgende steder:

• I sidens <head>
  • I toppen af <body>
  • I bunden af <body>

Indsættelse af Javascript er eksempelvis nødvendigt, når man ønsker at indsætte en sporingskode fra Google Adwords eller en kode fra TrustPilot.

Sprog

Hvis din løsning har sine egne sprogvariable, vil punktet "Sprog" blive vist. Her er det muligt at redigere dine sprogvariable specifikt for templaten. Det er muligt at redigere sprogvariable for alle sprog på løsningen. Vælger du at eksportere din template, følger disse sprogvariable med.