Rediger filer

I denne artikel:

Rediger filer er der hvor hele designet er opbygget. Vi anbefaler ikke at man som almen bruger, bevæger sig herind - medmindre man har kendskab til template-opbygning, programmering, HTML, CSS og lignende webteknologier.

Et helt standard design i SmartWeb kan se således ud under "Rediger filer":

Såfremt man laver ændringer eller lignende herinde, vil filen / mappen blive markeret med et lille (c). På den måde kan man altid se om der er lavet ændringer til filerne af brugerne.

Der supporteres ikke ændringer i templates, kodeforståelse, hjælp til at programmere / redigerer i designs mm. Ønsker du at læse mere om hvordan templateopbygning fungerer, kan du gå direkte til vores udvikler-manual lige her.

Bemærk: Filer som er markeret med (c), hvilket står for "custom", bliver ikke opdateret ved evt. generelle opdateringer af shop systemet. Her vil man skulle kopiere sine ændringer til den/de opdaterede filer, som forefindes i en ren/ny template:
Hent en ny template ind. Find den pågældende fil og kopier det redigerede indhold ind. Kopiér derefter alt indholdet over i samme fil, i den aktive design template. Opdateringer til shop systemet, samt hvilke filer de omfatter, bliver annonceret på shoppens velkomst side.