Importer design

I denne artikel:

Under Kontrolpanel > Design Manager > Knappen "Importer design" (i højre hjørne) har du mulighed for at importere design templates:

Design import omfatter alle templatefiler, samt de indstillinger du finder bag knappen "Ret design".

Bemærk: Shoppens importfunktion til design templates, indlæser tidligere eksporterede designfiler fra SmartWeb. En designfil består af flere filer pakket i ZIP format. Det er med andre ord ikke muligt at importere andre former for designs, som f.eks. WordPress designs mv.

Importerede designs placeres under Inaktive designs i shoppens design manager. Det er muligt at se det importerede design uden at aktivere det først, hvilket du kan læse mere om i denne artikel.

• Du kan læse mere om sikker redigering (og forhåndsvisning af deaktiverede designs) via templatekopi her
  • Du kan læse hvordan du aktiverer et inaktivt design i denne artikel