Brugere

I denne artikel:

Modulet brugere indeholder en oversigt over de kunder, der er tilknyttet din webløsning. Dette kan både være Kunder (B2C), B2B kunder eller nyhedsbrevstilmeldte brugere. Modulet Brugere er en central del af webshoppen, især hvis du ønsker at benytte brugerlogin på websitet.

Under fanen brugere i din webshop har du følgende muligheder:

1. Du kan oprette en ny bruger.
  2. Du kan logge ind på brugerens konto via et link. Eller du kan sende dette link til kunden såfremt han/hun har problemer med at logge ind.
  3. Her kan du sende en glemt adgangskode e-mail.
  4. Her kan du redigere oplysninger om brugeren.
  5. Her sletter du brugeren.