Datafelter: Redirects

I denne artikel:

Hvis du ønsker at arbejde med Redirects (også kendt som SEO-redirects, omdirigeringer og viderestillinger) via import/eksport, så gennemgår vi formatet for Redirects i nedenstående skema. For at importere Redirects, er det vigtigt, at de er i samme format som eksportfilen. Du kan derfor med fordel foretage en eksport, hvis du ønsker at se formatet, som et grundlag for import. Hvis du i stedet ønsker at oprette og redigere dine omdirigeringer direkte i shoppens administration, kan vi anbefale denne artikel.

Import og eksport kan foretages fra både Indstillinger > Redirects og fra Indstillinger > Importér/Eksportér:

Import og eksport af redirects er omfattet af følgende datafelter:

Data navn

Data beskrivelse

SEOREDIRECT_ID
(Påkrævet)
ID for redirect. Ved oprettelse af et redirect skal feltet enten være tomt eller udfyldes med et ID, som ikke allerede er i brug. Hvis feltet efterlades tomt, tildeler systemet automatisk et ID til nye redirects. Ved redigering skal feltet være udfyldt med et eksisterende ID.
SOURCE
(Påkrævet)
Redirect fra (udgangspunkt), f.eks. "https://domæne.../produkter/*". Du kan læse mere om notationen i denne artikel
TARGET
(Påkrævet)
Redirect til (destination), f.eks. "https://domæne..."
SEOREDIRECT_TYPE
(Påkrævet)
Redirect type, som skal være en af følgende (forklaring i parentes skal ikke inkluderes): "301" (Flyttet permanent), "302" (Flyttet midlertidigt). Du kan læse mere om værdierne i denne artikel
LANGUAGE_ISO
(Påkrævet)
Angiver hvilket sproglag din Redirect er aktiv på. Denne er påkrævet for, at en redirect kan importeres korrekt.
DELETE Indtast "1" i denne kolonne, hvis du ønsker at slette din Redirect.

Bemærk: Visse felter er påkrævet, mens andre kan udelades.