Datafelter: Variantdata

I denne artikel:

Du er her: Indstillinger > Eksportér

Nedenstående skema gennemgår format for Variantdata. For at importere variantdata, er det vigtigt, at de er i samme format som eksportfilen.

OBS! Visse felter er påkrævet, mens andre kan udelades.

Data navn

Data beskrivelse

DATA_ID
    (Påkrævet)
    ID for variantdataen.
    Ved oprettelse af en variantdata skal feltet enten være tomt eller udfyldes med et id, som ikke allerede er i brug.
    Hvis feltet efterlades tomt, tildeler systemet selv den nye variantdata et ID.
    Ved rediger skal det være udfyldt med en eksisterende variantdatas ID.
    TYPE_ID
    (Påkrævet)
    ID for varianttypen. Ved oprettelse skal det være tomt. Ved rediger skal det være udfyldt med varianttypens ID.
    TITLE_[sprog]_[site]
    (Påkrævet)
    Titel på valgt sprog.
    SORTING Sortering på variantdataen, f.eks. "3".
    DELETE Indtast "1" i denne kolonne, hvis du ønsker at slette variantdataen.

Du finder vores guide til opsætning af variantprodukter her.