Sider

I denne artikel:

Du er her: Moduler > Eksport

Nedenstående skema gennemgår format for Sider. For at importere sider, er det vigtigt, at de er i samme format, som eksport filen.

OBS! Visse felter er påkrævet, mens andre kan udelades.

Hvis du ønsker at slette indhold i tekst felter (alle der er sprog / sites afhængige), kan det gøres ved at indtaste "DELETED" som værdi i importen for feltet. Det hjælper ikke blot at tømme feltet helt (sikkerhedsforanstaltning). Dette gælder for alle import / eksport formater.​

Data navn

Data beskrivelse

PAGE_ID
(Påkrævet)
ID for siden.
Ved oprettelse af en side skal feltet enten være tomt eller udfyldes med et ID, som ikke allerede er i brug.
Hvis feltet efterlades tomt, tildeler systemet selv det nye side-ID.
Ved rediger skal det være udfyldt med en eksisterende side-ID.
TITLE_[sprog]_[site] Sidens titel på valgt sprog.
HEADLINE_[sprog]_[site] Sidens overskrift på valgt sprog.
LINK_[sprog]_[site] Sidens link på valgt sprog.
CONTENT_[sprog]_[site] Sidens indhold på valgt sprog.
USER_GROUPS Brugerrettigheder for siden, "none" hvis ingen, "all" hvis alle,  ellers ID numre for brugergrupper adskilt med |.
MENU_DISPLAY Visning i menu for siden, "none" hvis ingen, "all" hvis alle,  ellers ID numre for brugergrupper adskilt med |.
LANGUAGE_LAYERS Sprog iso koder for sproglag som siden skal vises på, efterfulgt af site ID (standard 1) (f.eks. DK_1 eller UK_1) sepereret med '|'. Efterlad tom for visning på alle sproglag.
SORTING Sortering af siden, f.eks. "3"
DATE_UPDATED Dato for sidste opdatering i formatet "0000-00-00 00:00:00"
CATEGORY_ID
(Påkrævet)
ID på mappen hvor siden er placeret under.
Hvis denne side er placeret under en anden side er CATEGORY_ID 0
PAGE_PARENT_ID ID på siden siden hvor siden er placeret under.
Hvis denne side er placeret direkte under en mappe er PAGE_PARENT_ID 0
SEO_TITLE_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-titel (Meta title) på valgt sprog.
SEO_DESCRIPTION_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-beskrivelse (Meta description) på valgt sprog.
SEO_KEYWORDS_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-søgeord (Meta keywords) på valgt sprog.
DELETE Indtast "1" i denne kolonne, hvis du ønsker at slette tekstsiden.
Sider med undersider kan ikke slettes.