Datafelter: Sider

I denne artikel:

Du er her: Indstillinger > Eksportér

Nedenstående skema gennemgår format for Sider. For at importere sider, er det vigtigt, at de er i samme format, som eksport filen.

OBS! Visse felter er påkrævet, mens andre kan udelades.

Hvis du ønsker at slette indhold i tekst felter (alle der er sprog / sites afhængige), kan det gøres ved at indtaste "DELETED" som værdi i importen for feltet. Det hjælper ikke blot at tømme feltet helt (sikkerhedsforanstaltning). Dette gælder for alle import / eksport formater.​

Data navn

Data beskrivelse

PAGE_ID
    (Påkrævet)
    ID for siden.
    Ved oprettelse af en side skal feltet enten være tomt eller udfyldes med et ID, som ikke allerede er i brug.
    Hvis feltet efterlades tomt, tildeler systemet selv det nye side-ID.
    Ved rediger skal det være udfyldt med en eksisterende side-ID.
    TITLE_[sprog]_[site] Sidens titel på valgt sprog.
    HEADLINE_[sprog]_[site] Sidens overskrift på valgt sprog.
    LINK_[sprog]_[site] Sidens link på valgt sprog.
    CONTENT_[sprog]_[site] Sidens indhold på valgt sprog.
    USER_GROUPS Brugerrettigheder for siden, "none" hvis ingen, "all" hvis alle,  ellers ID numre for brugergrupper adskilt med |.
    MENU_DISPLAY Visning i menu for siden, "none" hvis ingen, "all" hvis alle,  ellers ID numre for brugergrupper adskilt med |.
    LANGUAGE_LAYERS Sprog iso koder for sproglag som siden skal vises på, efterfulgt af site ID (standard 1) (f.eks. DK_1 eller UK_1) sepereret med '|'. Efterlad tom for visning på alle sproglag.
    SORTING Sortering af siden, f.eks. "3"
    DATE_UPDATED Dato for sidste opdatering i formatet "0000-00-00 00:00:00"
    CATEGORY_ID
    (Påkrævet)
    ID på mappen hvor siden er placeret under.
    Hvis denne side er placeret under en anden side er CATEGORY_ID 0
    PAGE_PARENT_ID ID på siden siden hvor siden er placeret under.
    Hvis denne side er placeret direkte under en mappe er PAGE_PARENT_ID 0
    SEO_TITLE_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-titel (Meta title) på valgt sprog.
    SEO_DESCRIPTION_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-beskrivelse (Meta description) på valgt sprog.
    SEO_KEYWORDS_[sprog]_[site] Søgeoptimerings-søgeord (Meta keywords) på valgt sprog.
    DELETE Indtast "1" i denne kolonne, hvis du ønsker at slette tekstsiden.
    Sider med undersider kan ikke slettes.