Hvordan opretter jeg sider?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Webshop > Sider:

2. Klik på "Opret side" ud for den sidekategori som du ønsker at placere siden i:

3. Sørg for at sidetypen "Tekst" er valgt:

4. Udfyld felterne på siden:

5. Gem dine ændringer:

6. Benyt øjeikonet "Vis" i toppen af siden for at se dine ændringer ude på shoppen:

TIP: Klik på knappen "Skabelon" i teksteditoren hvis du ønsker at benytte skabelon-værktøjet til at arrangere billeder og tekst, og samtidigt sikre at indholdet skaleres korrekt på tablets og mobiltelefoner:

Og husk at du kan sortere visningen af dine sider og sidekategorier i shoppens menu, ved at klikke og trække ved prikkerne på den pågældende linje, som vist her:

Læs mere
  • Du kan læse mere om sider her
  • Du kan læse mere om billedbannere her
  • Du kan læse mere om søgemaskineoptimering (SEO) i denne artikel