API

I denne artikel:

GraphQL API

Under Indstillinger > API: GraphQL kan du oprette og administrere API-klienter til brug ved integration af eksterne systemer via GraphQL:

Klik på Opret klient for at oprette en ny klient:

Når du har navngivet klienten, vises den i oversigten:

Klik på klientens navn for at se detaljer, som Secret

Du kan læse mere om GraphQL i denne artikel.

SOAP API

Har du brug for at oprette en API bruger i forbindelse med en af vores mange integrationer, har vi en vejledning her

Under Indstillinger > API: SOAP kan du aktivere eller deaktivere adgang til SmartWeb SOAP API'et. Denne funktion er primært henvendt dem, som gerne vil integrere et system med SmartWeb, og kan ligeledes benyttes sammen med utallige systemer som allerede er udviklet til shoppen. Hvis du ønsker et overblik over vores API, har vi en API manual som du kan finde her.

API support

Bemærk: Vi yder ikke support på API via vores kundeservice, men tilbyder vores kunder og integrationsudviklere en ekstra god service via vores API Hjælpeside, hvor tekniske spørgsmål kan stilles direkte til vores udviklere. Du finder siden her   –Første gang du tilgår siden skal du oprette en bruger ved at klikke på Sign up.