Administrative brugere

I denne artikel:

Under fanen Administrativ brugere kan du oprette flere administrative brugere, som hver har deres begrænsede område. F.eks. kan du have en administrativ bruger, som KUN kan oprette nye sider og tilføje tekst, og samtidig have en anden bruger, der kun har adgang til varer og ordrer. Du kan selv definere den adgang, de forskellige administrative brugere skal have. Nedenstående video gennemgår fanen Administrative brugere.

Nedenfor gennemgår vi hvordan du opretter en administrativ bruger. Når du har klikket på opret administrator bruger får du dette skærmbillede:

I listen skal du som minimum udfylde felterne med *-tegn. Når det er gjort, kan du tilføje rettigheder til den enkelte administrative bruger. Dette gøres ved at afkrydse de funktioner, som den pågældende bruger skal have adgang til. Når du har gjort dette kan du trykke Opret og den nye adminstrative bruger kan logge ind i systemet og bruge de funktioner, som du har givet adgang til.