Hvordan ændrer jeg mine virksomhedsoplysninger?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Indstillinger > Kontooplysninger:

2. Udfyld felterne på siden. Informationerne vises på shoppen, ordre e-mails, faktura og på kontaktsiden:

3. Sørg for at begge e-mailfelter er udfyldt korrekt. Feltet "E-mail afsender" benyttes f.eks. af shoppen til afsendelse af ordrestatus e-mails:

4. Gem dine ændringer:

Bemærk: Undlad at benytte gratis e-mailkonti som Gmail, Hotmail, Yahoo mv. Disse ikke kan opsættes til godkendelse med SPF og DKIM, og ordremails kan derfor blive afvist ved modtagelse.

Læs mere

Du kan læse mere om siden "Kontooplysninger" i denne artikel.