Vores support på dette emne er begrænset til shoppens funktionalitet. Hvis du ønsker yderligere hjælp kan vi henvise til vores SEO-partnere.

Du kan se en oversigt over vores SEO-partnere her.

Hvordan aktiverer jeg Google Analytics?

I denne artikel:

Benyt vores step-by-step guide
    1. Klik på "Apps" i venstre menuen:

2. Klik på "Besøg app store":

3. Søg på "analytics" i søgefeltet og klik på "Google Analytics" i resultatet:

4. Klik på "Installer app" for at gøre Analytics tilgængelig i shoppen:

5. Klik på "Indstillinger":

6. Indsæt din Analytics kode i feltet:

Bemærk: Din kode kan enten være en "G-kode", eller en "UA-kode", alt efter om du benytter den seneste eller tidligere version af Google Analytics. Du kan læse mere om emnet her.
    7. Gem dine ændringer:

Shoppen vil herefter sørge for at tracking sendes til Google Analytics ud fra den valgte Google Analytics type, hvilket indbefatter Google Consent mode, som du kan læse mere omkring i denne artikel.

Flere sprog

Hvis du har flere sprog i din shop, kan du tilføje en Google Analytics-ejendom for hvert sprog og indsætte den tilsvarende kode i appens indstillinger via sprogvælgeren øverst på siden:

Anonymisering af data pr. 21. september 2022

Hvis du ønsker at benytte Google Analytics i EU/EØS skal du sørge for at anonymisere dine data inden disse sendes videre til Google. Til dette formål benyttes en reverse proxy hvilket vi gennemgår i denne artikel.

Læs mere
    • Læs mere omkring Google Analytics her
    • Du kan læse om opsætning af Google Pay i denne artikel