Hvordan aktiverer jeg Google Analytics?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Klik på "Apps" i venstre menuen:

2. Klik på "Besøg app store":

3. Søg på "analytics" i søgefeltet og klik på "Google Analytics" i resultatet:

4. Klik på "Installer app" for at gøre Analytics tilgængelig i shoppen:

5. Klik på "Indstillinger":

6. Indsæt din Analytics kode i feltet for det pågældende sproglag:

Bemærk: Din kode kan enten være en "G-kode", eller en "UA-kode", alt efter om du benytter den seneste eller tidligere version af Google Analytics. Du kan læse mere om emnet her.
  7. Gem dine ændringer:

Shoppen vil herefter sørge for at tracking sendes til Google Analytics ud fra den valgte Google Analytics type, hvilket indbefatter Google Consent mode, som du kan læse mere omkring i denne artikel.

Læs mere
  • Læs mere omkring Google Analytics her
  • Du kan læse om opsætning af Google Pay i denne artikel