Hvordan redigerer jeg kundeoplysninger?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Kunder > Alle:

2. Klik på den ønskede kundes navn eller redigerings ikon:

Husk at søgefeltet skal være tomt, og filteret sat til "Alle kategorier", for at alle kunder vises i oversigten.
  3. Rediger indholdet på siden:

4. Gem dine ændringer:

TIP: Ud over at logge ind som kunden (punkt nr. 1), for f.eks. at se hvad kunden har adgang til, så er det også muligt at sende en adgangskode e-mail (punkt nr. 2), direkte fra oversigten:

Læs mere
  • Du kan læse mere om kunder (også kaldet "brugere") her
  • Du kan læse mere om kundegrupper (også kaldet "brugergrupper") her