Hvordan opretter jeg gavekort?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Produkter > Alle:

2. Klik på "Opret produkt":

3. Sørg for at du står i sektionen Generelt:

4. Skriv en passende titel, f.eks. "Gavekort":

5. Sæt Type til "Gavekort der udløser rabatkode":

6. Angiv et fiktivt lagerantal:

(Det er også muligt at tillade, at gavekortet kan købes uanset lagerantal, via indstillingen "Produktet kan købes, selvom det ikke er på lager" længere nede på siden)
  7. Gå til sektionen Kategorier:

8. Vælg en hovedkategori (se hvordan du opretter produktkategorier her):

9. Gem dine ændringer:

10. Se dit gavekort via funktionen "Se online" i toppen af siden:

Bemærk: For gavekort der udløser rabatkode, vil koden blive auto-genereret og sendt i en særlig gavekort e-mail, når ordren sættes til ordrestatus Afsendt (den udslagsgivende ordrestatus kan ændres i shoppens indstillinger). Hvis du vælger typen "Gavekort uden rabatkode" skal du håndtere gavekortet manuelt, f.eks. med et printet kort, påført rabatkode og beløb.

TIP: Du finder skabelonen til gavekort e-mailen under Indstillinger > E-mailindhold > Gavekort.

Læs mere
  • Du kan læse mere om hvordan du opretter en produktkategori her
  • Du kan læse mere omkring moms og gavekort i denne artikel
  • Du kan læse mere om gavekort og rabatkoder her
  • Du kan læse mere om hvordan du ændrer e-mail tekster her