Sidetræ

I denne artikel:


Under fanebladet Sidetræ kan du strukturere, administrere og redigere indholdet på din webløsning. I nedenstående video har du mulighed for at få en gennemgang af fanen Sidetræ. 
I sidetræet forefindes sider med tekst og billeder, som er tiltænkt alt fra en velkomsthilsen på forsiden til handelsbetingelser mv. Shoppen indeholder en række standard sider, hvortil der kan tilføjes egne sider.
Bemærk: Den øverste side i sidetræet er altid siden som vises, når man besøger shoppens forside.
 

Sidetræet er opdelt med mapper, som udgør de overordnede menupunkter ude på shoppen (med mindre en given mappe er sat til at være skjult). Mapper indeholder én eller flere sider. En tom mappe uden indhold vises ikke ude på shoppen. Så snart der lægges en side ind i en mappe vil mappen, såfremt den er sat til at være synlig, vises ude på shoppen. En mappe kan indeholde flere sider, men ikke undermapper.
Mapper og sider kan arrangeres via drag-and-drop i sidetræet.

En side er tiltænkt indhold i form af tekst, billeder, links og video mv. En side kan indeholde flere undersider. Vi har mere information om ovenstående i de enkelte punkter herunder.Vi vil under denne fane gennemgå: 

Sideindhold

Billedelement

Sidedata

Søgeoptimering

Opret side

Opret mappe

Opret link