Sidedata

I denne artikel:

Under sidedata kan du ændre en sides indstillinger f.eks. titel og overskrift. Det er også her, du kan se, hvilken type den valgte side er; hvornår siden er oprettet, og om siden skal skjules eller vises på websitet. De forskellige muligheder er:

1. Side ID: Sidens ID er dens unikke identifikationsnummer, som automatisk tildeles af systemet. Det er ikke muligt at ændre sidens ID.
    2. Side type: Her kan du se, hvilken sidetype der er tale om. Bemærk, at du ikke kan lave sidetypen om efter, at siden er oprettet.
    3. Titel: Her kan du se og ændre den titel, som siden har i menuen.
    4. Overskrift: Her kan du se og ændre den overskrift, der vises på siden.
    5. Brugerrettigheder: Her kan du ændre, hvem der har adgang til denne side. Dette kan være særdeles brugbart, hvis du for eksempel har en side, der kun må være tilgængelig for en bestemt brugergruppe på din webløsning.
    6. Visning i menu: Her skal du angive, hvorvidt siden skal vises i menuen på din webløsning. Det kan være en fordel at sætte denne til ”Nej”, så længe du arbejder på siden.
    7. Sproglag: Her kan du vælge hvilke sproglag siden skal være tilgængelig på.
    8. Periodestyring: Du kan desuden aktivere periodestyring, hvis du ønsker, at siden kun skal være tilgængelig i en tidsbegrænset periode.