Nyheder

I denne artikel:

OBS! Nyhedsmodulet er kun tilgængeligt i det professionelle abonnement.

Nyhedsmodulet er designet til, at du nemt kan oprette, adminstrere og vise et ubegrænset antal nyheder på din webløsning. Når du har oprette en nyhedsside kan du trykke opret nyhed:

Du kan herefter oprette en nyhed:

1. Titel: Giv nyheden en titel.
  2. Periodestyring: Angiv en periode hvor nyheden skal være gældende.
  3. Nyhedsindhold: Beskriv hvad nyheden indebærer.
  4. Upload fil: Upload et billede eller anden fil fra din computer.
  5. Vælg fil: Tilføj en fil som er til stede i dit webshop bibliotek.

Tryk derefter på Gem og nyheden vil være synlig.