Opret mappe

I denne artikel:

Mapperne i dit sidetræ svarer til et menupunkt i din webløsning. Når du har klikket på opret mappe i sidetræet får du følgende muligheder:

1. Visning i menu: Her kan du vælge, om mappen skal være synlig i menuen på din webløsning. Feltet skal som standard stå på ”Synlig”, men der kan være tilfælde, hvor du først vil oprette en mappe med sider og indhold, før du vil gøre den synlig på hjemmesiden.
    2. Titel: Mappens titel skal angives her. Dette er også den titel, der bliver vist på hjemmesiden.

Når du har trykket opret, vil siden være klar til publicering og du har mulighed for at drag and drop mappen op i sidetræet. Når du skal publicerer din mappe, er det vigtigt du trækker siden til det korrekte sted i sidetræet. Det kan ikke lade sig gøre at placerer en mappe i en anden mappe, derfor skal den placeres i roden af sidetræet. Der er 2 ikoner man skal ligge mærke til:

1.

2.

Nummer 1 betyder at elementet ligger sig i roden, og nummer 2 betyder at den forsøger at ligge elementet ind i en anden mappe. Du kan herunder se en lille video af hvordan man korrekt publicerer en mappe:

Du kan redigere en mappe ved at højreklikke på den pågældende mappe.