Hvordan opretter jeg varianter?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Produkter > Varianttyper:

2. Klik på "Opret varianttype":

3. Angiv en beskrivende titel:

4. Gem dine ændringer:

5. Klik på "Tilbage" for, at gå til oversigten:

6. Klik på plus ikonet "Opret variantdata", for at tilføje variantdata til den nyoprettede varianttype:

7. Angiv en beskrivende titel:

8. Gem dine ændringer ved enten at klikke på "Gem", eller "Gem og opret ny", hvis du vil oprette flere variantdata:

9. Når du har oprettet de varianter, som du skal bruge i denne omgang, kan du fra oversigten se en opsummering ved, at klikke på forstørrelsesglas ikonet:

10. Nu er det tid til at tilføje de oprettede varianter til dine produkter: Gå til Produkter > Alle:

11. Rediger eller opret det produkt, som skal tilføjes varianter:

12. Sørg for at stå i sektionen Generelt, når du er inde på produktet:

13. Scroll ned på siden og sæt flueben i den nyligt tilføjede varianttype:

14. Gem dine ændringer:

15. Gå til sektionen Varianter, der nu er kommet til syne i toppen af produktet:

16. Klik på "Opret" for at åbne tilføjelses dialogen:

17. Vælg en eller flere varianter, og udfyld felterne i dialogen:

(Hvis der f.eks. allerede er angivet en pris skyldes det, at værdierne er overdraget fra produktets prislinjer mv.)
  18. Klik på "Opret" for at afslutte oprettelsen:

19. Benyt funktionen "Se online", til at se produktet med tilføjede varianter:

TIP: Du kan til enhver tid redigere dine varianter individuelt, og tilføje flere hvis du ønsker det. Det kan f.eks. være, at du både har farve og størrelse mv. I så fald slår du varianterne til i sektionen "Generelt", som beskrevet i denne artikel. Det er også muligt at tilknytte separate billeder og beskrivelser til dine varianter. Du kan læse mere detaljerne for oprettelse af varianter i denne artikel.