Hvordan opsætter jeg leveringstider?

Benyt vores step-by-step guide
  1. Gå til Indstillinger > Leveringstid:

2. Klik på "Opret leveringstid":

3. Udfyld felterne med din egne tekster for de to leveringstider:

4. Gem dine ændringer:

5. Gå til dit produktkatalog og vælg, eller opret det ønskede produkt:

6. Vælg det nyoprettede leveringsland i dropdown listen, under sektionen "Generelt":

7. Gem dine ændringer:

Bemærk: Du kan foretage ændringer af shoppens standard indstillinger for automatisk lagerstyring og salg af udsolgte produkter under Indstillinger > Webshopindstillinger > Produkter.

Læs mere

Du kan læse mere om leveringstider her.