Oprettelse af ekstra felter på produkter

I denne artikel:

1. Klik på knappen "Opret ekstra felt"

2. I dropdown menuen vælges felt type. Der findes 3 typer:

Afkrydsningsbokse: Giver mulighed for tilvælge flere produktdata til produktet, som
   skal vises på webshoppen.

Dropdown: Giver mulighed for at tilvælge et enkelt produktdata til produktet, som ønskes
   vist på webshoppen.

Tekstfelt: Bruger man et tekstfelt, kan man skrive noget unikt for hvert produkt.

Hvis man f.eks. opretter et ekstra felt af typen dropdown, vil man kunne tilføje en række produkt egenskaber (materiale 1, materiale 2 osv.) til denne, som herefter vil kunne vælges under redigering af produktets ekstra felter.

Ekstra felter vil ligeledes kunne benyttes i sammenhæng med varefilter. Bemærk: Typen "Tekstfelt" kan det ikke benyttes i et varefilter.
Bemærk: Oprettes en kategori med ekstra felter, hvor alle værdierne er numeriske, f.eks. en årgang på en vin, så er det muligt at indtaste "-" ved de produkter, der ikke har en årgang. De vil derfor ikke blive taget med, hvis man vælger at anvende "Slider" i varefiltret.