Google Analytics

I denne artikel:

Med Google Analytics kan du få mere viden om dine kunder ved at analysere din webtrafik i Googles intuitive værktøj.

Google Analytics kan bl.a. vise hvor dine besøgende kommer fra, hvad de foretager sig på din webshop og meget mere. Det er endda muligt at aktivere e-handel, som giver avanceret statistik over handlende på webshoppen.

Google Analytics er et gratis værktøj og er nemt at opsætte på din webshop.

At sætte Google Analytics op i SmartWeb er utroligt nemt. Det eneste det kræver, er at du finder dit sporings-ID fra Google Analytics, og indsætter dette her i integrationen:

Herefter skal du blot vælge hvilken type E-handels tracking, og analytics type du vil benytte. (Der er angivet de mest gængse standardindstillinger som udgangspunkt)

Har du brug for hjælp til at få oprettet Google Analytics helt fra bunden, kan du hente hjælp i vores integrationsmanual her.