Prisportaler

I denne artikel:


  Introduktion

  Prisportaler, også kaldet "prisindeks" og "product feeds", er filer som kan benyttes af diverse services til at hente information omkring produkterne i din shop. Prisindeks kan være en vigtig del af din online markedsføring, hvis du benytter eksterne services til at henvise til dine produkter. Du finder prisportaler i shoppens venstre menu, under menupunktet med samme navn.

  Vi tilbyder som standard prisindeks til Google Shopping Ads, Facebook Product Ads, Kelkoo, Pricerunner, EDBpriser, Miinto og Annoncefund. Det er også muligt at oprette sine egne prisindeks baseret på eksisterende skabeloner. Et prisindeks kan sættes til at indeholde alle eller udvalgte produkter i shoppen. Og så snart du ændrer et produkt i shoppen *opdateres det pågældende prisindeks.

   

  Sådan gør du

  1. Du skal først lave en aftale med den pågældende prisportal, f.eks. Google
  2. Herefter skal du sætte prisindekset op i shoppen. Du kan læse, hvordan du gør dette i vores how-to artikel: Hvordan aktiverer jeg prisportaler?

  * Nogle services opdaterer deres visning af dine produkter med forskellige tidsintervaller, og der kan derfor være en forsinkelse i nogle tilfælde.

   

  Nyttige links