Vælg en editor

I denne artikel:


  Det er muligt at arbejde med shoppens designfiler gennem en lang række editorer. Vi har gode erfaringer med de editorer, som er vist nedenfor.

   

  Editor i administrationen

  Shoppen er udstyret med en robust og populær kode editor der både har syntax highlighting, auto-completion og kodenavigerings- og formaterings funktionaliteter, som gør arbejdet med kode i browseren til en fornøjelse.

  Du kan læse mere om den indbyggede editor her.

   

  Sublime Text

  Sublime Text er en af de hurtigste og mest tilpasningsvenlige desktop editorer. Sublime understøtter FTP og FTPS. Og med et SFTP-plugin er det muligt at koble en lokal mappe sammen med en FTP server. Det betyder, at når man klikker gem i editoren, uploades filen automatisk til serveren og gemmes også der. På den måde kan du arbejde direkte op mod serveren, mens du har en kopi af templaten gemt lokalt.

  Hent Sublime:
  www.sublimetext.com

  Hent SFTP-plugin (til filoverførsel med SSH):
  http://wbond.net/sublime_packages/sftp
  (se opsætningsguide på forsiden)

   

  Visual Studio Code

  En anden populær editor, som er gratis, er Visual Studio Code, der ligeledes understøtter FTP/FTPS og SFTP via plugin:

  I eksemplet herover har vi installeret et plugin til understøttelse af Smarty syntaksfremhævning. Du kan downloade VS Code fra denne side.

   

  Din egen editor og Expandrive

  Har du din egen yndlings editor, men mangler en direkte FTP opkobling? Vi kan også anbefale Expandrive, som kan koble en FTP-mappe ned lokalt. Herved kan du gemme filer direkte i FTP-mappen.
  Hent expandrive: www.expandrive.com

  • Læs mere om filredigering i din egen IDE via FTP her

   

  Nyttige links