Opret en cookie-boks

I denne artikel:

Før du kan aktivere din cookie-informationsboks, skal du have oprettet en tekstside med dine cookiebetingelser. Dette blev gennemgået i den forrige fane. Nedenstående video gennemgår hvordan du opretter cookie-bokse:

Bemærk: Tilgængeligheden af shoppens cookieboks, også kaldet "cookietjeneste", kan være afhængig af dit abonnement. Benyt dit kundecenter eller kontakt vores kundeservice, for mere information vedr. aktivering af cookieboksen.

Gå til Kontrolpanel > Indstillinger > Generelt:

Under overskriften Cookies skal du vælge dine cookie-betingelser, som oprettet i Sidetræet. Klik herefter Gem.

Når dette er gjort, vil boksen være synlig på din webløsning. Boksen forsvinder igen, når brugeren har klikket på Luk. Boksen vil først blive synlig for brugeren igen, hvis han/hun sletter sine cookies og besøger din webløsning igen.