Trustpilot

Introduktion

Med Trustpilot kan dine kunder bedømme din e-handelsvirksomhed, hvilket kan være med til at skabe tillid overfor potentielle kunder.
Til at starte med, skal du oprette en erhvervskonto ved Trustpilot.

Integration (Indsamling af anmeldelser)

Trustpilot tilbyder en service kaldet Automatisk feedback service. Modulet sørger for at sende kunden en automatisk e-mail, når ordren er sendt. SmartWeb understøtter både version 1 og 2 af denne service, helt automatisk.

Gør følgende for at aktivere modulet:

• Aktiver modulet via Trustpilots kontrolpanel og noter e-mail (se indstillingsmuligheder, bl.a. indhold i e-mail)
  • Indsæt e-mailen i SmartWebsystemet under Moduler > Integrationer > Trustpilot og klik Gem:

• Husk at klikke på ikonet for at afsende ordre-afsendt e-mail til kunden, såfremt du ikke benytter automatisk udsendelse af status e-mails. Nedenstående billede viser ikonet inde i den pågældende ordre:

Bemærk: Automatisk feedback service aktiveres ved ordrestatus Afsendt.

Link til anmeldelse af virksomhed

Følgende link giver kunden direkte adgang til at anmelde virksomheden på Trustpilot:
http://www.trustpilot.dk/Evaluate/www.domæne.dk

– Og med ordrenummer:
http://www.trustpilot.dk/Evaluate/www.mitdomæne.dk?a=ORDER_NUMBER

Linket kan indsættes på webshoppen eller i e-mails, f.eks. i din ordrebekræftelse under e-mailtekster i kontrolpanelet.

Visning af anmeldelser

Med Trustpilot er det muligt at vise kundeanmeldelser direkte på webshoppen. Dette gøres ved at indsætte en HTML-kode, som kan hentes via linket b2b.trustpilot.dk.

HTML-koden kan indsættes i alle ønskede tekstområder ved at klikke Kilde i editoren og indsætte HTML koden.
HTML-koden kan også integreres via shoppens design template, hvis man f.eks. ønsker at vise koden permanent i toppen, eller bunden af siden. Bemærk: Vi supportere ikke special tilretninger af shoppens designfiler.