Facebook Marketing Pixel

Introduktion

For at aktivere Facebook Marketing Pixel på SmarWeb skal du bruge din Pixel kode ("key"), som du får fra Facebook ved oprettelse af din Pixel. Herefter skal du gå ind i shoppens venstremenu under Moduler > Integrationer og indsætte din Pixel kode under ”Facebook Marketing Pixel”. Har du flere sproglag vil du kunne indsætte en kode for hvert sproglag. Benytter du samme kode på alle sproglag vil tracking være samlet i én pulje.

Når Pixel koden er indsat, skal du klikke på Gem for at gemme dine indstillinger. Facebook Pixel er herefter aktiv på shoppen.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvilke events sender denne widget til Facebook?
    Der sendes 2 events "AddToCart" og "Purchased" (på kvitteringssiden).
  • Sendes ordren med/ uden moms og fragt?
    Der sendes de informationer du kan se i checkout på webshoppen. Det vil oftest være med fragt og moms.