E-mail modulet i Smartweb

I denne artikel:

Du kan i denne her guide lære mere omkring E-mail modulet i dit SmartWeb system.

Du kan finde modulet under: Kontrolpanel > E-mail > E-mail konti.

Du kan her se en oversigt over dine nuværende e-mail konti. De forskellige overskrifter bliver beskrevet herunder:

E-mail:

Du kan her se dine e-mail adresser.

Navn:

Her kan du se det tilknyttede navn til e-mailen.

Status:

Hvis denne er markeret med et grønt hak betyder der at mailen er godkendt og aktiv. Er den derimod markeret med et rødt kryds, så er mailen inaktiv.

Fang alt:

Det grønne kryds betyder, at denne e-mail vil modtage alle mails der bliver sendt til en ugyldig adresse på dit domæne. Der kan kun være én af disse mails, de andre vil derfor være markeret med et rødt kryds.

Plads forbrug:

Du kan her ser den bestemte e-mail kontos pladsforbrug. Hver konto har som standard 1000 MB til rådighed.

Administration:

Dette afsnit er forklaret i denne guide.