Log ind med Webmail

I denne artikel:

Med Webmail kan du logge ind hvor som helst – bare der er internetforbindelse.

1. I browserens adresselinje indtaster du http://mail.smart-web.dk/. Du kommer nu frem til et skærmbillede, der ser ud som vist herunder. Her skal du i det første felt indtaste din e-mailadresse som dit brugernavn.

I felt nummer 2 skal du indtaste din adgangskode, som du valgte da du oprettede din e-mail konto. Klik herefter på ”Login” hvorefter du kommer frem til hovedvinduet, hvor alle dine e-mails vises.

2. Når du er logget ind, vil du komme til nedenstående side. Herfra fungerer webmailen som andre kendte e-mail programmer. Det vil sige at man både kan have sine kontakter og kalender samlet i webmailen, og så længe du har adgang til en computer med internetforbindelse, vil du altid kunne tilgå din webmail.

Autosvar og videresendelse

Du finder opsætning af autosvar og videresendelse under Indstillinger > Videresend. Hvis du ikke angiver en e-mail til videresendelse, agerer funktionen som autosvar.