Trendsales

I denne artikel:

Integrationen publicerer dine produkter fra webshoppen over på Trendsales. Trendsales-integrationen fungerer ved at SmartWeb automatisk eksporter udvalgte produkter ud i en produktfil, som Trendsales derefter henter og aflæser. Produktfilen indeholder data som titel, pris, billede og link og er i XML format.

For at integrere Trendsales i din webshop skal du gøre følgende:

1. Du skal bruge en konto hos Trendsales. Du kan oprette en konto her.
  2. Derefter skal du aktivere Trendsales på din webshop. Læs mere om dette i vores online manual.