Tilknyt et produkt til et mærke/producent

I denne artikel:

Du har mulighed for at tilknytte et mærke til dine produkter. Dette giver dine kunder mulighed for at søge efter produkter af de specifikke mærke på din webshop. Nedenstående guide viser dig hvordan du tilknytter et mærke til et produkt.

1. Gå til Webshop > Produktkatalog > Udvælg et produkt og klik på rediger.
  2. Under fanen Generelt finder du overskriften Producent. Her vælger du det mærke eller den producent som du ønsker at tilføje produktet.
  3. Herefter skal du blot klikke Gem.
  4. Mærket er nu tilknyttet dit produkt. Dine kunder kan herefter vælge mellem mærkerne i en dropdown-boks på din webshop.