Tilføj rabatgruppe til produkt

I denne artikel:

Når du vil tilføje en rabatgruppe til et produkt, skal du gå til produktkataloget. Herefter finder du det produkt som du ønsker at tilføje en rabatgruppe til og klikker rediger. Derefter vælger du fanen priser:

1. Her kan du vælge den produktrabatgruppe du har oprettet. Derefter vil de attributer du har defineret i denne gruppe gælde for produktet.
  2. Du kan også lave en unik rabat for det pågældende produkt og vælge en periode for denne rabat.

Når du vil tilføje en rabatgruppe til en kunde, skal du tilføje den til kundens bruger