Support

I denne artikel:

Vi har valgt at give vores kunder og integrationsudviklere en ekstra god service ved at åbne en ”API Hjælpeside”, hvor tekniske spørgsmål kan stilles direkte ind til vores udviklere.

• Du kan finde vores API hjælpeside her

Når du er inde på siden skal du klikke på linket "Sign up" og for at oprette dig som bruger:

I processen modtager du en e-mail til oprettelse af adgangskode. Herefter kan du logge ind og skrive dit spørgsmål til vores integrationsudviklere.