SMS tekster

I denne artikel:

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > SMS tekster

Du kan under SMS tekster redigere indholdet af de sms'er som du sender ud via din webshop.

Under overskriften Ordre mails vises en liste over de sms-typer, der relaterer sig til ordrer oprettet i webshoppen. Det er muligt at ændre indholdet:

SMS type

Beskrivelse

Ordre sendt Brugeren får denne sms, når status for ordren ændres til Afsendt.

Tip: Du kan ændre status under Ordre > Ordre detaljer.

Klik på  for at sende en sms til brugeren
Trackingnummer Brugeren får denne sms, når ordren sendes.

Tip: Du kan sende trackingnummeret under Ordre > Ordre detaljer. Du skal først indtaste et trackingnummer og gemme det.

Klik på  for at sende en sms til brugeren