Seneste artikler

Introduktion

I denne oversigt tilføjer vi løbende links til de senest oprettede artikler i SmartWeb hjælpeunivers. Du vil ligeledes finde artikler som vi har opdateret i forhold til ændringer pga. opdateringer i SmartWeb og de integrationer vi tilbyder, samt på baggrund af feedback som vi modtager fra brugerne af hjælpeuniverset. Vi har inddelt oversigten svarende til de overordnede sektioner i hjælpeuniverset, som består af "Begynderguiden", "Brugermanual", "For udviklere" og "Integrationer og apps".

Forslag til rettelser og ændringer: I bunden af hver artikel finder du vores feedback funktion. Her kan du give til kende om artiklen opfylder dine behov, eller om der er noget vi kan gøre for at forbedre indholdet af artiklen. Vi gennemgår dagligt brugernes feedback og opdaterer så vidt muligt artiklerne fra dag til dag.

Symbolforklaring

• —Artiklen er ny
  • —Artiklen er essentiel for dig som webshop ejer
  • —Artiklen er delvist eller gennemgribende opdateret
  • —Graden af gennemførte ændringer, fra 20% til 100%

Graden beregnes ud fra mængden af ændringer og ligeledes ud fra vigtigheden af disse ændringer, i forhold til relevansen for dig som webshop ejer. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at omskrive hele artiklen, hvis f.eks. et emne pga. opdateringer (det gælder både SmartWeb og eksterne systemer der integreres med shoppen) har ændret sig radikalt.

Mindre ændringer (under 20%) er således ikke medtaget i denne oversigt, da der typisk er tale om mindre omformuleringer og tilføjelser, så som supplerende information og links mellem relaterede artikler.

Begynderguiden

• Kom godt i gang
    4 nemme steps til at komme i gang med SmartWeb
  • Design
    Generelt vedr. design templates i SmartWeb
  • Opret produkter
    Introduktion til produktoprettelse i SmartWeb
  • Fragt
    Generelt vedr. fragt i SmartWeb
  • Betaling
    Generelt vedr. betaling i din webshop

Brugermanual

For udviklere

• GraphQL API
    Ny guide i forbindelse med introduktionen af GraphQL API
  • GraphQL API (Engelsk)
    Ny guide på engelsk, i forbindelse med introduktionen af GraphQL API
  • Webhooks
    Ny artikel i forbindelse med introduktionen af Webhooks i SmartWeb
  • Webhooks (Engelsk)
    Ny artikel på engelsk, i forbindelse med introduktionen af Webhooks i SmartWeb

Integrationer og apps

• OnPay
    Guide til opsætning af kortbetaling i SmartWeb. Praktisk information om indløsningsaftaler og 3D secure mv.
  • ViaBill
    Guide til opsætning af betaling med ViaBill i SmartWeb
  • MobilePay
    Guide til opsætning af MobilePay i SmartWeb
  • Hello Retail
    Introduktion til Hello Retail (tidligere Addwish)
  • Google Search Console
    Introduktion til Google Search Console integrationen i SmartWeb
  • GLS
    Guide til GLS-integrationen i SmartWeb
  • ShopLink
    Guide til ShopLink-integrationen i SmartWeb
  • Trustpilot
    Introduktion til Trustpilot i SmartWeb
  • Google sitemaps
    Introduktion til Google sitemaps