Se designs

Introduktion

I SmartWebs design store kan du se et overblik over alle tilgængelige designs, også kaldet "design templates". Ud over vores standard design templates har vi også premium templates som er mere avancerede end vores standard templates. Forskellen mellem standard og premium designs kan normalt ses direkte ud fra demoen. Vi har også suppleret med links nederst i artiklen, hvis du ønsker mere information om de forskellige design templates.

Design templates har en række farvetemaer at vælge imellem, som i eksemplet herunder. Når du flytter musen hen over en template i oversigten, vises detaljerne for denne:

1. Det første tema i den valgte design template, som vises hvis du klikker på Demo knappen.
  2. Forhåndsvisning af de andre temaer som templaten indeholder. Disse kan vises i demo tilstand ved at klikke på de tilhørende links, som vist i eksemplet.
  3. Når du har fundet en template, som du ønsker at benytte, klikker du Benyt. Du kan altid skifte farvetema når templaten er lagt ind i design manageren. Det valgte design er som udgangspunkt deaktiveret på shoppen og skal aktiveres manuelt efterfølgende. Du kan læse mere om håndtering af design templates her

Nyttige links

• Du finder mere information om design templates med tilhørende design manualer her
  • Du kan læse mere om redigering af designs her