Salgsbooster

Introduktion

Øg konverteringsraten med Salgsbooster. Den populære Salgsbooster app er nu tilgængelig til DanDomain Webshop. Denne app får din webshop til at fremstå som en dynamisk shop, med et godt ordreflow. Dine besøgende motiveres af dine kunders ordre - appen viser "live" hvad dine kunder køber og motivere dine besøgende til at handle.

Salgsbooster appen understøtter alle sprog og aktiveres / deaktiveres med ét enkelt klik.

Din shop fremstår stor og dynamisk

Salgsboosteren får din webshop til at fremstå populær og som en stor og dynamisk shop, hvor der er mange aktiviteter. Når dine besøgende ser, at andre kunder køber på netop din webshop, er de mere positivt indstillet på selv at foretage et køb.

Når dine kunder besøger din webshop, vil et lille popup-vindue komme frem på deres skærm med eksempelvis teksten: ”Kasper fra Korsør har lige købt…” Hertil er der et link og et billede af produktet, så de besøgende nemt kan klikke sig ind på produktet. Salgsboosteren går 30 ordre tilbage, så selvom du har en webshop med lav aktivitet, vil dine besøgende stadig få en oplevelse af en travl webshop.

Salgsboosteren giver din DanDomain Webshop webshop følgende:

• Liveopdateringer af andre besøgendes køb i form af popups.
    • Giver besøgende tryghed og øger din webshops troværdighed: "Hvis andre køber herinde, så kan jeg også godt"-følelsen.
    • Salgsboosteren er social og giver kunden en følelse af at stå i en fysisk, travl butik med andre kunder.
    • Den levende atmosfære inspirerer dine besøgende og lader dem se produkter, som de slet ikke vidste, var en del af sortimentet.
    • Salgsboosteren går 30 ordre tilbage – selv en lille webshop vil se travl og populær ud.

Du finder indstillingerne for produktslideren i shoppens design manager.

Bestilling

Appen bestilles igennem dit kundecenter. Kontakt evt. vores salgskonsulenter for hjælp til bestilling.