Produktoversigt

I denne artikel:

Produktkataloget indeholder en oversigt over produkter i webshoppen. Produkterne er som standard listet i alfabetisk orden, men det er ligeledes muligt at sortere produkterne efter de forskellige kolonner ved blot at trykke på deres overskrift.

1. Indtast søgekriterie: Her kan du søge efter et produkt blandt alle dine produkter.
  2. Alle produkter: Her kan du filtrere efter produkttype.
  3. Alle producenter: Her kan du filtrere dine varer efter producenter.
  4. Masseopdatering: Her kan du tilføje en rabat på de valgte produkter.
  5. Her kan du se dine kunders anmeldelser af produktet.
  6. Her kan du kopiere et produkt.
  7. Ved at klikke her kan du redigere et produkt. Mulighederne her er beskrevet under rediger produkt.
  8. Her sletter du et produkt.