Produktoversigt

I denne artikel:

Under Produkter > Alle produkter finder du produktoversigten, som indeholder alle produkter i webshoppen. Produkterne er som udgangspunkt listet i alfabetisk orden, og kan sorteres via de forskellige kolonner med et enkelt klik. Herunder gennemgår vi de forskellige funktioner i produktoversigten:

1. Indtast søgekriterie: Her kan du søge efter produkter i shoppen. Der kan både søges på titel, varenummer, leverandør varenummer og EAN-nummer.
    2. Alle produkter: Her filtreres visningen efter produktkategori og fokusområder. Dette kan b.la. benyttes til sortering af produkter
    3. Alle producenter: Her kan du filtrere visningen af dine varer i oversigten efter producenter
    4. Masseopdatering: Her kan du tilføje en rabat på de valgte produkter, og på samtlige produkter i visningen. Bemærk: Masseopdatering af rabatter påvirker udelukkende den primære prislinje på produktet. Læs mere om tilbudskategorier her
    5. Her tilgår du indstillinger for filsalg (vises kun hvis produktet er et filsalgsprodukt)
    6. Her kan du se dine kunders anmeldelser af produktet
    7. Her kan du kopiere et produkt. Kopierede produkter tilføjes ordet "Kopi" i starten af titlen og sættes automatisk med status Deaktiveret
    8. Ved at klikke her kan du redigere et produkt. Læs mere om redigering af produkter i denne artikel
    9. Her sletter du produktet

Nyttige links