PayPal

I denne artikel:

Med SmartWeb’s PayPal integration er det hurtigt at indføre onlinebetaling på webshoppen. Samtidig er det gratis at oprette en PayPal konto og modtage kreditkortbetalinger. Det eneste, du betaler, er et fast gebyr pr. transaktion. Dvs. PayPal modtager betalingen og sender pengene, fratrukket gebyret, videre til din konto. Alt dette og meget mere kan du læse om på www.paypal.com

Bemærk! Når du som shopejer tilbyder Paypal, vil du altid modtage en mail om modtaget betaling på den mail, som du registrerer dig med. Derfor er det en god idé at tilmelde din Paypal med en email-konto, du ofte bruger og tjekker.

For at aktivere PayPal på webshoppen, skal du oprette og verificere en PayPal virksomhedskonto. Læs mere herom i vores guide til at oprette en PayPal virksomhedskonto. Du kan herunder læse, hvordan du aktiverer PayPal på din webshop.
1. Gå til Betalingsmetoder og tryk på rediger ud for PayPal.
2. Herefter vises opsætningen af PayPal på webshoppen.

Felterne er beskrevet nedenfor:

• Titel: Angiv en titel for denne betalingstype. I dette tilfælde vil det være naturligt at kalde betalingstypen "PayPal"
  • Beskrivelse: Skriv en kort beskrivelse af denne betalingsmetode.
  • Status: Angiv betalingsmetoden til at være aktiv, så den er tilgængelig på webshoppen.
  • Brugerrettigheder: Angiv hvem der skal kunne bruge denne betalingsmetode. I ovenstående eksempel er PayPal tilgængelig for alle.
  • Ordrestatus ved betaling: Angiv hvilken status en ordre, der benytter denne betalingsmetode, skal have systemet.
  • Gebyr#1: Indsæt et eventuelt gebyr på denne betalingsmetode i valuta.
  • Gebyr #2: Indsæt et eventuelt gebyr på denne betalingsmetode i procent.
  • Sortering: Angiv sorteringen for denne betalingsmetode. Jo lavere tal der angives, desto højere på listen vil betalingsmetoden blive vist.
  • Brugernavn: Indtast det brugernavn (email), som PayPal kontoen er oprettet med.

3. Når alt ovenstående er udfyldt trykkes Gem, hvorefter PayPal betalingsmetoden er klar til brug.