PayPal

I denne artikel:

Med SmartWeb’s PayPal integration er det hurtigt at indføre onlinebetaling på webshoppen. Samtidig er det gratis at oprette en PayPal konto og modtage kreditkortbetalinger. Det eneste, du betaler, er et fast gebyr pr. transaktion. Dvs. PayPal modtager betalingen og sender pengene, fratrukket gebyret, videre til din konto. Alt dette og meget mere kan du læse om på www.paypal.com

Bemærk! Når du som shopejer tilbyder Paypal, vil du altid modtage en mail om modtaget betaling på den mail, som du registrerer dig med. Derfor er det en god idé at tilmelde din Paypal med en email-konto, du ofte bruger og tjekker.

Opret en PayPal virksomhed/business konto

For at webshoppens kunder kan bruge PayPal, skal du først have oprettet en konto hos PayPal. Det er via denne konto, at PayPal ved hvor pengene kommer fra, og hvem de tilhører. Det er også igennem denne konto, du kan se statistikker over tidligere betalinger, lave refunderinger mm.

Gå ind på PayPal´s erhvervs side, og tryk på Opret en konto nu: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/merchant

Følg guiden til registrering af din ervhervskonto:

Når din konto er oprettet, vil du modtage en mail, der har til formål at verificere din email adresse. Tryk Bekræft din email for at komme til en side, hvor du skal indtaste dit password.
Når dette er gjort, vil du komme til din opsætning, hvor du kan styre alle informationer om din PayPal konto. Det er også her, du kan opnå den endelige verificering, der er sidste skridt på vejen.

Verificer din PayPal konto

I forbindelse med betalinger via internettet er sikkerhed altid højeste prioritet. Derfor er det vigtigt at være korrekt verificeret af PayPal, inden betalingssystemet tages i brug for at undgå snyd og bedrag for både dig og dine kunder.
Først skal der tilknyttes et hæve- eller kreditkort til kontoen. Her vælges det kort, som betalingerne fra webshoppen skal gå ind på, samt det kort hvorfra eventuelle refunderinger skal trækkes. Tryk Tilknyt og bekræft mit hæve- eller kreditkort som vist nedenfor og indtast de korrekte kortoplysninger for at oprette kortet. Herefter bliver der trukket et beløb på 12,50,- kr fra den pågældende konto indenfor 2-3 dage. Overførslen gives et 4-cifret nummer, som skal oplyses til PayPal. På denne måde verificeres du som den korrekte ejer af kortet, og de vil herefter genindsætte de 12,50,- kr på kortet.

Udover verificeringen af kredit- eller hævekortet, er det også muligt for at ændre betalingsgrænserne for PayPal kontoen. Eksemplet nedenfor viser standardbegrænsningerne på hvor mange penge, der kan sendes og modtages hver måned og år. Disse kan ændres efter behov. Tryk Ophæv dine kontogrænser for at gøre dette.

Opsæt webshopbetalinger på PayPal

For at kunne modtage betalinger via PayPal på webshoppen, skal PayPal gøres opmærksom på, at der vil komme betalinger herfra. Dette gøres, når du har logget ind på PayPal's side.

1. Tryk Min profil på PayPals forside for at komme til nedenstående side.

2. Tryk Mine salgsværktøjer for at komme til nedenstående side.

3. Tryk Opdater ud for Webstedspræferencer for at komme til opsætningen, der kan knytte PayPal kontoen sammen med webshoppen.
4. Nedenstående billede viser de 2 funktioner, der er kritiske for at PayPal kan fungere sammen med en SmartWeb shop løsning.

Automatisk retur: Denne skal være Til.
Retur-URL: Her indtaster du webadressen for din webshop.

5. Herefter skal du trykke på Opdater ud for punktet Øjeblikkelig betalingsmeddelelse som vist nedenfor.

Her skal du udfylde adressen til din webløsning og herefter markere punktet Modtag meddelelser om øjeblikkelig betaling og trykke Gem.
Når ovenstående er fuldført, skal PayPal opsættes i SmartWeb som vist i næste afsnit.

Aktiver PayPal på din webshop

Det er nemt og hurtigt at aktivere sin PayPal konto i sin administration. Vi har lavet en lille guide til netop dette i vores brugermanual. Du kan læse hvordan man opsætter PayPal her.

Bemærk
: Sproget i PayPals betalingsvindue afhænger af en række faktorer baseret på den besøgendes lokation. Dette foregår med andre ord automatisk fra PayPals side.