Opsætning af Outlook 2016

I denne artikel:

I denne artikel finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Microsoft Outlook 2016

• Åbn Microsoft Outlook 2016
  • Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto
  • Indtast din mailadresse, tryk "Avancerede indstillinger" og sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto":

Vælg IMAP i dialogen:

Udfyld felterne som vist herunder:
I feltet "Server" under "indgående post:" skriver du mail.smart-web.dk med porten 143
I feltet "Server" under "udgående post": skriver du mail.smart-web.dk med porten 25

I feltet krypteringstype vælger du ingen

Bemærk: I visse tilfælde kan port "25" være blokeret, hvilket resulterer i at der ikke kan sendes mail. Hvis dette er tilfældet, kan porten ændres til "587".

Klik på "opret forbindelse" og indtast din valgte adgangskode i dialogen. Husk at sætte flueben i "Gem denne adgangskode på adgangskodelisten":