DanDomain Mail

Vælg din platform hvortil du mangler vejledning til din mail du har via dit webhotel/mailhotel.

Windows

Mac / Macintosh

Mobil / iPad / Tablet

Disse guides er til dig hvis du har Mail i forbindelse med Webhotel / Mailhotel kan du finde vejledningen her:

Er du i tvivl om, hvordan du får administrerer din konto, kan du finde hjælp på denne side
> Kundecenter adgang – HER <

Sådan logger du på din webmail

Uanset om du benytter Mailhotel, Light Exchange eller Hosted Exchange Komplet kan du tilgå din webmail på https://webmail.dandomain.dk

Forskellen på POP og IMAP Konti, og hvad opsætning du kan vælge

Pop3 er efterhånden en ældre protokol, hvor håndteringen og transporten af e-mails nok bedst kan sammenlignes med fysisk post.
Når en e-mail bliver afsendt, ender den på vores mailserver. Her ligger den, indtil du beder dit mailprogram om at hente aktuelle e-mails, hvorefter den forsvinder fra mailserveren og kun ligger på din computer. Ligesom ved fysisk post kan din e-mail altså kun eksistere ét sted.

Med IMAP arbejder du med dine e-mails direkte på mailserveren, i stedet for på din egen computer. Dette medfører en lang række fordele – specielt hvad angår synkronisering.

Om du bruger din e-mail konto på arbejdspladsen, hjemmefra eller på din webmail, vil du have adgang til den samme mappestruktur og de samme e-mails.
Du kan også se mailserveren som en slags backup af dine e-mails og din opsætning, hvis en af dine computere f.eks. ikke længere virker.
Husk dog, at du aldrig vil have en backup af slettede e-mails !