Opsætning af Outlook 2010

I denne artikel:

Outlook 2010 er en "avanceret" mail klient, som hører til Office-pakken. Du skal således have købt Office seperat for at anvende Outlook 2010. Med denne avancerede mail klient får du mange muligheder (bl.a kalender).

Du opsætter din e-mail konto i Outlook 2010 ved at gennemgå denne vejledning.

1. Start Microsoft Outlook 2010

I toppen, skal du vælge Filer efterfulgt af Oplysninger og Tilføj konto

2. Marker Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og klik på Næste >

3. Marker Internet-e-mail og klik på Næste >

4. I feltet "Dit navn:" skriver du dit navn som det skal fremgå når du sender mail.
    I feltet "E-mail-adresse:" skriver  du din email adresse.
    I feltet "Kontotype:" vælges om det skal være POP eller IMAP.
    I feltet "Server til indgående post:" skriver du mail.smart-web.dk
    I feltet "Server til udgående post (SMTP): skriver du det samme som i "Server til indgående post".
    I feltet "Brugernavn:" skriver du din fulde email adresse.
    I feltet "Adgangskode:" skriver du den adgangskode som hører til email adressen.

Klik på Næste >

5. Outlook tester nu konto indstillingerne. Når status for begge opgaver er "Fuldført" kan du trykke Luk

Vigtigt! I visse tilfælde kan port "25" være blokeret, hvilket resulterer i at der ikke kan sendes mail. Hvis dette er tilfældet, kan porten ændres til "587", under Flere indstillinger og derefter Fanebladet Avanceret

6. Opsætning er nu fuldført. Tryk Udfør for at afslutte opsætningen.